Onbeperkt070-prijs 2023

Voor het 6de jaar op rij organiseert Voorall weer de Onbeperkt070-prijs en staan onze kanalen weer open voor ideeën om Den Haag toegankelijker en inclusiever te maken.

Denk mee, Help mee, Doe mee!

Win één van de twee prijzen om de toegankelijkheid van Den Haag te verbeteren: € 5.000 of € 2.500. Vertel ons welk idee je hebt en misschien win jij en kun je je idee realiseren. Zo wordt de stad door jou weer een beetje toegankelijker en inclusiever!

Alle plannen, klein en groot, zijn welkom. Haagse inwoners mogen wensen indienen om hun buurt toegankelijker te maken, maar ook organisaties en ondernemers met concrete projecten.
Afgelopen jaren ontvingen we bij elkaar al meer dan 250 mooie inzendingen voor de Onbeperkt070-prijs.

In 2022 koos de onafhankelijke jury voor de 1ste prijs ‘De Mooiste Muziekclub’ met muzieklessen voor kinderen met en zonder beperking. De aanmoedigingsprijs ging vorig jaar naar de uitleen van een tandemfiets voor mensen met een beperking (vanaf april beschikbaar bij Biesieklette Haven).

Welk goed idee heb jij?

Hagenaars met en zonder beperking willen op dezelfde wijze meedoen in de stad als ieder ander. Om gelijkwaardig mee te kunnen doen, is ten minste een toegankelijke en inclusieve stad nodig. Dit betekent dat de openbare ruimte, openbare gebouwen, het openbaar vervoer en alle voorzieningen in de stad voor iedereen goed toegankelijk moeten zijn. Help je mee?

Je kunt vanaf deze week initiatieven en ideeën insturen naar onbeperkt070@voorall.nl Indienen is mogelijk tot 18 mei 2023. We zien jouw waardevolle initiatief graag tegemoet! Meer inspiratie en informatie vind je op onze website: www.onbeperkt070.nl.

Back to top