Een activiteit organiseren? (voor publiek toegankelijk)
De Tuinzaal van Wijkcentrum De Hyacint is een leuke ruimte die geschikt is voor verschillende activiteiten. De ruimte biedt bij mooi weer ook gebruik van het terras en de tuin. Wilt u een activiteit organiseren? Er is op verschillende dagen nog wat ruimte in de agenda, dus informeer vooral naar de mogelijkheden, kosten en voorwaarden.  Bekijk hier voor een impressie van de Tuinzaal de foto’s.

Zaal huren? (besloten)
De Tuinzaal is ook te huren voor specifieke activiteiten zoals het geven van cursussen, trainingen, workshops en vergaderingen. Dit kan overdag en in de avonden. De kosten bedragen € 40 per dagdeel. Er is een keuken waarin koffie en thee kan worden gezet. Bekijk hier voor de voorwaarden. Naast de Tuinzaal is ook Lokaal 7 te huren voor dergelijke activiteiten, lees meer hier meer over Lokaal 7.

Feestje? (besloten)
De Tuinzaal is ook geschikt voor een bescheiden (kinder)feestje tot maximaal 35 personen. Dit kan alleen op zaterdagen van 12 tot 19 uur. Zaalhuur voor een feestje is in beginsel slechts mogelijk voor buurtbewoners (Bloemenbuurt, Bomenbuurt, Vruchtenbuurt, Heesterbuurt en Vogelwijk). De kosten bedragen € 125 plus € 100 euro borg. Lees hier de voorwaarden.

Let op!
In de maanden juli en augustus wordt het wijkcentrum niet verhuurd voor feestjes.
Dit als tegemoetkoming naar omwonenden van de binnentuin om eventuele overlast te voorkomen.

Meer informatie?
Voor vragen over reserveringen en prijzen van de zaal stuur een mail naar: zaalhuren@dehyacint.nl

Back to top