Wil jij je talent en ervaring inzetten voor je buurt? 

Denk je er wel eens over om vrijwilligers werk te doen? Het is leuk en dankbaar om iets voor anderen te betekenen. En je kunt er zelf ook iets van opsteken! Voel je je betrokken bij de Bloemenbuurt en je mede-bewoners? Neem dan eens contact op met het Wijkberaad van de Bloemenbuurt!

Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden. Je kunt denken aan een bestuurlijke functie. Maar ook het (mee-)organiseren van activiteiten voor de buurt of allerlei hand- en spandiensten bij het uitvoeren daarvan zijn leuk om te doen. Sommige activiteiten zijn op regelmatige basis, andere eenmalig. 

Heb je nog vragen of misschien twijfels? Ook daar is ruimte voor. Bijvoorbeeld: wat is er te doen, kan ik dat wel, in welke taken zou ik mijn ei kwijt kunnen, hoeveel tijd vraagt dat? Kom maar op. Wil je eerst een keer komen kijken bij een vergadering of activiteit? Ook dat is mogelijk.

Wat kun je bij ons verwachten?

  • Een enthousiast team van buurtbewoners met hart voor de Bloemenbuurt
  • Betrokkenheid bij wat er speelt in de buurt
  • Inzet op basis van je mogelijkheden en beschikbare tijd
  • Ondersteuning van je eigen initiatief en creativiteit
  • Meedenken en meebesluiten over wat er te doen is en wat je zelf wil oppakken
  • Ruimte om taken of projecten op je eigen manier in te vullen

Kortom: trek de stoute schoenen aan en mail naar Jan Vonk (voorzitter@dehyacint.nl), Marja van der Werf (marjavanderwerf@dehyacint.nl) of naar het secretariaat (wijkberaad@dehyacint.nl). We komen graag met je in contact. Tot ziens!

Back to top