Parelroute Flora- en Faunawijken

This event has ended

Onze Parels van de Flora- en Faunawijken stellen ook dit jaar hun huis weer open voor iedereen die nieuwsgierig is naar hun talent, verzamelwoede of passie.

Het is alweer de elfde Pareldag, want sinds 2009 wordt de Parelroute in onze wijken georganiseerd. Nog steeds hebben we deelnemers van het eerste uur, daarnaast komen er ieder jaar nieuwe parels bij.

Ook dit jaar hebben we weer een mooi gevarieerd programma samengesteld. Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober kunt u alle Parels uit dit boekje persoonlijk bewonderen. Op deze dagen stelt een grote groep bewoners uit de Vogelwijk en de Bloemen-, Bomen-, Heester- en Vruchtenbuurt tussen 12.00 en 17.00 uur hun huis open voor iedereen die nieuwsgierig is naar hun talent, verzamelwoede of passie(s).
Neem de benen-wagen of de fiets, want in alle wijken zitten Parels. Opnieuw vele interessante en aantrekkelijke presentaties.

Maak een keuze en laat u verrassen door de verhalen van de verschillende Parels, die u herkent aan een vlag bij hun huis.

Onder het genot van een kopje koffie en een taartje zullen we de route zaterdag 12 oktober om 11.00 uur openen in wijkgebouw De Hyacint aan de Anemoonstraat 25. Vanaf 12.00 uur bent u welkom bij de parels!

 

Opening Pareldag
Zaterdag 12 oktober 11.00 uur
Aanvang Parelroute: zaterdag en zondag: 12.00 uur

Meer informatie over de route vindt u op: https://www.parelsvandefloraenfaunawijken.nl/parels-2019/#deelnemers

Back to top