Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Presenteer je online met Instagram
Instagram. Voor veel mensen een leuk speeltje, een plek om likes en volgers te ‘scoren’. Maar voor de handige ondernemer kan deze app zoveel meer zijn. Hoe mooi is het dat je via een simpele app jouw bedrijf een gezicht kan geven? Instagram kent zoveel mogelijkheden. Zet advertenties in om nieuwe klanten te winnen, haal feedback op en vertel via Stories jouw eígen verhaal. De klanten die zich het meest in jouw werk- en denkwijze kunnen vinden, dat zijn immers je meest waardevolle klanten.  

Eén ding is duidelijk: je hoeft echt niet de beste fotograaf van Nederland te zijn om succesvol te zijn op Instagram. Je moet gewoon goed begrijpen hoe jij jezelf kunt presenteren op dit kanaal. Remco Verwaijen (online communicatiespecialist) vertelt je er meer over tijdens Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 4 juni in Lokaal 7 van 9:00 tot 11:00 uur en geeft je de tips waarmee je jouw online zichtbaarheid kunt vergroten. De presentatie van Remco start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top