Topatletiek aan de Laan van Poot

This event has ended

Tientallen, mogelijk honderden bewoners van de Bomen – en Bloemenbuurt  zijn lid van Haag Atletiek. Die weten de weg naar de mooist gelegen atletiekbaan van Nederland, aan de voet van de Westduinen, te vinden. Binnenkort kunnen álle bewoners kennis maken met de prachtige atletieksport. Op zondag 14 juli komen Nederlandse topatleten naar de Liliane Mandema Memorial, een geweldige atletiekwedstrijd met spectaculaire onderdelen als de sprint, horden, speerwerpen, polsstokspringen, etc. In het echt is het nog veel mooier dan op televisie.  Deze wedstrijd is een pré-olympisch evenement bij u in de buurt. Immers, twee weken later starten de Olympische Spelen in Parijs. Een erg leuke gratis vakantie-activiteit met een side-programma voor de kinderen. En de toegang is gratis.

Zelf actief zijn kan ook. Bij de gezellige Vogelwijkloop op zaterdag 7 september, voor kinderen en volwassenen, met afstanden van 1 t/m 10 km. Deelname staat open voor bewoners van de omliggende wijken.

Bent u zelf op zoek naar een gezellige sportvereniging waar iedereen terecht kan? Haag Atletiek biedt legio mogelijkheden:  voor baan-en wegatletiek, voor wedstrijdatleten en recreanten,  voor sportieve wandelaars of  voor “Old Stars” . Haag Atletiek kent leden van 7 tot 90 jaar. Voor elk wat wils.

Voor alle wedstrijden en activiteiten, zie de website  www.haagatletiek.nl.

Pierre Heijnen
Haag Atletiek

Back to top