Stadsdeelbijeenkomsten Omgevingsvisie Den Haag 2050

Stadsdeelbijeenkomsten

Omgevingsvisie Den Haag 2050

 Woensdag 4 september tussen 14.00 en 17.00 uur

Dinsdag 10 september tussen 18.00 en 21.00 uur

Volgend jaar wordt de omgevingsvisie in Den Haag vastgesteld. Hierin komen de keuzes te staan die we met elkaar maken op het gebied van bouwen, natuur, mobiliteit, energie en veiligheid.

Vorige zomer en begin dit jaar zijn we alle stadsdelen langs geweest om met u in gesprek te gaan over de Omgevingsvisie. En te horen welke keuzes u zou maken voor de toekomst van de stad en wat de waardevolle plekken in uw stadsdeel zijn. We informeren u graag over de vorderingen van de omgevingsvisie en de inhoud van het hoofdstuk over de stadsdelen. U bent van harte uitgenodigd op 4 september in The Grey Space, Paviljoensgracht 20 of op 10 september bij Parkoers, Marie Heinenweg 3.

Programma

Bij beide locaties zijn mensen van de gemeente aanwezig die de per stadsdeel de keuzes in de omgevingsvisie kunnen toelichten. En waar u op kan reageren. Woensdagmiddag 4 september zijn er ook activiteiten voor kinderen (8 – 14 jaar). Dus zij zijn van harte welkom! Verder staan er hapjes en drankjes klaar.

Aanmelden

Wilt u aanwezig zijn? Fijn als u ons laat weten dat u komt zodat we hier met de catering rekening mee kunnen houden. U kunt zich makkelijk aanmelden met dit formulier. Veel deelnemers zijn uitgenodigd omdat ze eerder een bijdrage hebben geleverd aan de Omgevingsvisie. Uiteraard kunt u deze uitnodiging delen met uw buren, collega’s en familie. We hopen u opnieuw te ontmoeten!

Graag tot september!

Omgevingsvisie Den Haag 2050

Wilt u meer weten over de omgevingsvisie? Kijk dan op www.omgevingsvisie.denhaag.nl.

Veel groeten,

Team Omgevingsvisie

Back to top