Samen aan de slag: digitale bijeenkomst VVD

This event has ended

In maart 2022 mogen de inwoners van onze mooie stad hun stem laten horen in de gemeenteraadsverkiezingen. Voor de Haagse VVD is het belangrijk om al eerder te luisteren naar wat er speelt in de verschillende wijken, zodat het verkiezingsprogramma werkt voor en door wijken. We willen samen aan de slag voor een stad die mooier en sterker uit de coronacrisis komt.

Hoe bouwen we genoeg woningen in een volle stad? Hoe houden we Den Haag schoon en veilig? En hoe zorgen we dat Haagse ondernemers een goede boterham verdienen in een bruisende stad? Over deze en alle andere vragen die leven, luisteren we graag naar wat de bewoners belangrijk vinden.

Op 3 juni a.s. willen we om 20:00 graag digitaal bijeenkomen om te horen wat er speelt in de wijk en wat vanuit jullie wijk echt niet mag ontbreken in het aankomende verkiezingsprogramma. We willen hierbij graag van alle Hagenaars en Hagenezen horen, dus ook zeker mensen die geen lid van de VVD zijn. Ondernemers, bewoners, belangenverenigingen, mensen die iets willen met de stad en met de wijk … we horen graag van ze!

De bewoners van de Bloemenbuurt zijn dan ook van harte uitgenodigd.

Geïnteresseerde bewoners kunnen zich via het online formulier aanmelden voor deze bijeenkomst, waarna ze voorafgaand aan de datum een link naar de sessie ontvangen. De Zoomsessie zal vanaf ongeveer 19:45 open zijn voor de digitale inloop, zodat we om 20:00 echt samen aan de slag kunnen met ideeën voor de wijk.

Bewoners die tijdens de wijksessie verhinderd zijn, of aanvullend daaraan een idee voor de stad of hun wijk willen delen, worden uitgenodigd hun suggesties voor een mooiere en sterkere stad te sturen naar verkiezingsprogramma@vvddenhaag.nl

VVD Wijknetwerk Segbroek

Back to top