Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Je eigen website: foto’s, tekst, layout. Hoe dan?

Je hebt tegenwoordig handig gereedschap om een website op te bouwen.Maar dan? Hoe bouw je een tekst op? Wat voor foto’s gebruik je? Zijn stockfoto’s handig? Hoe is het met listige trucs om ‘bij Google bovenaan te staan’? Hoe belangrijk is de layout van een pagina? Wat moet je op de homepage zetten? Hoe ga je om met sociale media?

Eduard Bekker zal er meer over vertellen vanuit zijn beroepservaring als journalist: opmaak- en eindredacteur van onder meer de Haagsche Courant en webredacteur bij de NRC. Dat kan ook heel interessant zijn voor hobby-websites. Vooral bij een weblog.

Eduard Bekker – Hagenaar in hart en nieren – is in de vroege jaren ’80 opgeleid als journalist in Utrecht. Daarna heeft hij gewerkt als opmaakredacteur, eindredacteur, fotoredacteur en -bewerker, webredacteur en rechtbankverslaggever bij diverse dagbladen. Heeft onder meer de website opgestart van de Weimarstraat, de Fahrenheitstraat en diverse winkels. Zijn ervaringen deelt hij graag met anderen tijdens Open Coffee Bloemenbuurt in Lokaal 7, Anemoonstraat 25 op dinsdag 2 april van 9:00 tot 11:00 uur. De presentatie start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Bloemenbuurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Back to top