Open Coffee Bloemenbuurt – Introductie Canva: een handige en gratis online grafische ontwerptool

This event has ended

Een poster, flyer, visitekaartje of banner opmaken, je kan het voortaan zelf met de online grafische ontwerptool Canva. Cindy Koelman van Doornik geeft een introductie in de gratis versie van Canva tijdens Open Coffee Bloemenbuurt, op dinsdag 3 september in Lokaal 7, inloop 9:00 uur, de sessie start om 9:15 uur.

Neem je laptop mee en start met het aanmaken van een account. Vervolgens doen we een korte oefening om kennis te maken met het programma. Daarna kan je je eigen ontwerp maken of aan de slag gaan met een fictieve opdracht. Als je voor je eigen bedrijf iets wilt ontwerpen, is het handig om tekst en beeld voorbereid te hebben. We helpen elkaar, want ondanks dat Cindy regelmatig met Canva werkt, is zij geen expert. 

Deze sessie is voor iedereen die nog nooit of heel weinig met Canva gewerkt heeft. Kun je al wel uit de voeten met Canva, ben je van harte welkom om aan een ontwerp te werken en tegelijkertijd andere deelnemers wijzer te maken.

Cindy Koelman van Doornik is marketingcommunicatie adviseur (C in marketing) met ruim 20 jaar ervaring in zowel strategisch advies en tactische plannen opzetten als uitvoerend werk. Zij ontwerpt haar eigen promotiemateriaal met behulp van Canva en doet dat op kleine schaal ook voor een aantal van haar opdrachtgevers.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top