Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Wat kan SEO voor mij betekenen? Worstel jij ook met deze vraag? Wist je dat je ruim 10x zoveel omzet uit je website kunt halen als je van plek 10 naar plek 1 stijgt in Google! Alleen… SEO is niet voor iedereen de beste strategie. Wil je weten of SEO past in jouw strategie naar een hogere omzet? 

Dinsdag 6 oktober komt Rianne Verheijen van Online Tigers haar kennis met ons delen. Rianne neemt je mee in de jungle die SEO heet, oftewel beter gevonden worden in Google. Ze legt uit wat SEO is en laat zien hoe je zelf kunt checken hoe goed je het nu al doet in Google. Na afloop weet je of werken aan SEO jou meer klanten gaat opleveren.

Rianne Verheijen is websiteconsultant. Na 15 jaar in de online wereld, waarvan de laatste 5 jaar bij bol.com, heeft zij gekozen voor het ondernemerschap. Met haar brein voor cijfers adviseert zij organisaties en ondernemers hoe ze meer omzet kunnen halen uit hun website of webshop. Door meer bezoekers naar de website te trekken en door van bezoekers ook klanten te maken. Ze doet dat als consultant voor grotere organisaties maar deelt ook graag haar kennis met ZZP’ers. Haar trainingen, workshops en inspiratiesessies zijn altijd heel praktisch, je kunt er na afloop direct mee aan de slag. Wil je meer weten over Rianne of online alvast connecten, dat kan het beste via @Rianne Verheijen en #OnlineTigers.

Open Coffee Bloemenbuurt vindt plaats in Lokaal 7 van 9:00 tot 11:00 uur. De workshop start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Laat weten of je komt, we horen het graag. Meld je aan via: lokaal7@dehyacint.nl. En ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

 

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top