Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Richting, Rust en Rendement. #datiswatikwil

Je bent ondernemer. Je wilt meer sales, zichtbaarheid en groei. Voor je organisatie én voor jezelf. Je ervaart een spagaat tussen je verantwoordelijkheden, drijfveren en energie. Je hebt behoefte aan een frisse blik van buitenaf, iemand die kritisch meedenkt vanuit diverse inhoudelijke invalshoeken en die je helpt concrete stappen te zetten. Dat kan tijdens een workshop van Eugenie Simon bij Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 3 maart van 9:00 tot 11:00 uur in Lokaal 7.

Eugenie Simon is sinds 2007 ondernemer en gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven en zzp’ers die willen groeien (scale-up). Zij richt zich op het DNA van organisaties, de strategie en executie daarvan, business development en het vergroten van de commerciële slagkracht. De crux daarbij is altijd het effectieve leiderschap van de persoon achter het bedrijf!

En dat is soms best een grote uitdaging door de verschillende rollen die je als ondernemer hebt, zowel zakelijk als privé. Het is die constante afweging tussen wat wil ik, kan ik en wat is nodig? Het helpt als iemand met je meekijkt, je laat zien welke keuzes je hebt en doet beseffen welke prioriteiten je moet stellen.

Na deze workshop van Eugenie heb je een duidelijke Richting, meer Rust en weet je hoe je een hoger Rendement kunt realiseren. #ikgahetgewoondoen #ingangzetten #confronterendeinzichten #nieuweinspiratie #ikhebeenplan

Open Coffee Bloemenbuurt vindt plaats in Lokaal 7 van 9:00 tot 11:00 uur. De workshop start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Laat weten of je komt, we horen het graag. Meld je aan via: lokaal7@dehyacint.nl. En ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

 

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top