Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Een succesvolle hypotheekaanvraag voor de zelfstandig ondernemer

Regelmatig hoort Robert Vickers, financial advisor, dat het bijna onmogelijk is voor de ondernemer om een hypotheek te krijgen. De regels zijn strenger geworden ga zo maar door.

Feit wil dat het juist makkelijker is geworden voor ondernemers om een hypotheek te krijgen. Daarnaast is een koopwoning ook een goede pensioenvoorziening, immers wat niet hoeft te worden betaald hoef je niet te verdienen.

Al met al genoeg redenen om te horen wat allemaal wel kan. Waar kun je met het afsluiten van 2019 nog rekening mee houden wanneer je dit jaar of in de toekomst wenst te kopen.

Robert Vickers van MortgageSupport geeft een presentatie over de hypotheekaanvraag voor de ZZP’ er tijdens Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 4 februari in Lokaal 7. Met meer dan 2600 afgesloten hypotheken denkt hij al uw vragen te kunnen beantwoorden. U kunt hem alvast volgen op LinkedIn:

https://www.linkedin.com/in/robertvickersadvisor

Ook heeft u tijd om na de presentatie vragen te stellen over bestaande hypotheken of uw persoonlijke situatie te schetsen. Open Coffee Bloemenbuurt vindt plaats in Lokaal 7 van 9:00 tot 11:00 uur. De presentatie start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top