Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Let’s rock 2020
Wat wil je bereiken en hoe ga je dat doen?

Op dinsdag 3 december blikken we tijdens Open Coffee Bloemenbuurt alvast vooruit op 2020. We kijken naar wat je met je bedrijf wilt bereiken, welke stappen je wilt zetten, welke omslag je eventueel wilt maken en waar je in december 2020 wilt staan. Dat doen we door het maken van doelen en doelstellingen.

Ook jij weet ongetwijfeld dat dat nuttig is, want het zorgt voor focus, grip, vooruitgang, motivatie en noem maar op. Maar tijd reserveren om er over na te denken, ze te verwoorden en een aanpak te verzinnen die haalbaar is, is een tweede.

Tijdens Open Coffee Bloemenbuurt van 9:00 tot 11:00 uur in Lokaal 7, doen we het samen en dat maakt het een stuk leuker én makkelijker. Andere ondernemers kunnen met een frisse blik meekijken en -denken, je in contact brengen met iemand uit hun netwerk of misschien een stok achter de deur zijn.

Wil jij 2020 doelgericht van start? Doe met ons mee!

Nicole Romijn is fotograaf en Cindy Koelman van Doornik is marketingcommunicatie adviseur. Beiden waren zij de afgelopen twee jaar mede-organisator van de Open Coffee Bloemenbuurt. Zij sluiten deze periode én het jaar af met deze praktische en positieve workshop.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top