Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Met een slimme LinkedInstrategie meer klanten
Als jij met klanten in contact wil komen op basis van je kennis en visie, in een professionele en betrouwbare omgeving, dan is LinkedIn jouw platform. Het aantal mensen dat dagelijks op LinkedIn is groeit nog steeds. 

Hanneke Andringa, businesscoach en LinkedInstrateeg, laat zien hoe jij voor je eigen onderneming of organisatie LinkedIn slim kan inzetten. Tijdens Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 5 november in Lokaal 7 van 9:00 tot 11:00 uur.

Je leert: 

  • Hoe je jezelf het beste kan profileren op LinkedIn
  • Waarom regelmatig actief zijn op LinkedIn simpel en essentieel is 
  • Hoe jij LinkedIn aan het werk zet om klanten te krijgen. 

Hanneke heeft een achtergrond als marketeer, communicatiemanger en businesscoach. LinkedIn ziet zij als een ideaal platform om jezelf als deskundige te profileren, om contacten te leggen en te onderhouden. Om klanten te vinden, of andere doelen te realiseren. 

Tijdens deze Open Coffee Bloemenbuurt deelt Hanneke haar visie met ons, en je krijgt aan de hand van allerlei voorbeelden inspiratie om zelf direct stappen te zetten. Want alles wat jij vandaag op LinkedIn doet gaat je helpen om morgen je doelen te bereiken. 

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top