Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Ondernemers en pensioen, een lastige combinatie?

De malaise rondom de pensioenfondsen trekt gelukkig aan de (kleine) ondernemer voorbij, een verplichte pensioenopbouw geldt (nog) niet. Voor de opbouw van een oudedagsvoorziening staat de ondernemer er helemaal zelf voor en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe vind je als ondernemer je weg tussen al die financiële producten en goedbedoelde adviezen? Hoe kun je nu het beste bouwen aan je pensioen? Moet je je verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en overlijden? Is dat echt zo duur???

Pensioenadviseur en fiscalist drs. Bas Kortenbach neemt je mee door dit financiële oerwoud, tijdens Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 1 oktober van 9:00 tot 11:00 in Lokaal 7. Hij geeft inzicht en praktische tips die je helpen je financiële welzijn te verhogen. In een kleine groep is er ruimte voor persoonlijke vragen en praktijkvoorbeelden. De presentatie start om 9:15 uur.

Over Bas Kortenbach
Als fiscalist en econoom houdt hij zich al jaren bezig met de fiscaliteit van de ondernemer en zijn financiële welzijn. Zijn dagelijkse werkzaamheden variëren van belastingadvies, het begeleiden van een echtscheiding tot pensioenadvies en het optreden voor de rechtbank als gerechtelijk deskundige. Kernvragen van klanten zijn bijna altijd fiscale optimalisatie en risicobeheersing. Hij is gespecialiseerd in individuele oudedagsvoorzieningen, pensioen in eigen beheer van de DGA en financiële planning.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

Anemoonstraat 25, eerste etage wijkgebouw

Back to top