Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

Masterclass: Verhalen verbinden. Ervaar de kracht van verhalen!

Wist je dat er in presentaties steeds vaker gebruik wordt gemaakt van één of meerdere verhalen? Ja, we luisteren liever naar boeiende verhalen dan dat we kijken naar een saaie PowerPoint. Die verhalen zijn meestal anekdotes of soms ook bestaande verhalen. Belangrijk: Welk punt wil je met dat verhaal maken?

In deze masterclass vertelt Hans van Woerkom hoe je verhalen zakelijk in kunt zetten en laat hij er enkele horen. Ter afwisseling vertelt hij uit zijn omvangrijke repertoire twee inspirerende verhalen. Hans doet dat vol passie, enthousiasme en bevlogenheid. Het is net of je er bij bent. Je krijgt ook een leuke en uitdagende opdracht.

Hans van Woerkom is presentatiecoach en al meer dan 25 jaar verhalenverteller. Hij helpt o.a. ambitieuze ondernemers die onderscheidend willen zijn en hun boodschap/verhaal op krachtige wijze voor het voetlicht willen brengen.

Open Coffee Bloemenbuurt gaat digitaal. Sluit aan via ZOOM op dinsdag 1 december. Aanmelden kan via: lokaal7@dehyacint.nl Je bent welkom om 9:00 uur. De masterclass start om 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Laat weten of je komt, we horen het graag. Meld je aan via: lokaal7@dehyacint.nl. En ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom.

Back to top