Open Coffee Bloemenbuurt

This event has ended

LinkedIn biedt ondernemers heel veel kansen. Om zichtbaar te worden, je kennis te delen, in contact te komen met relaties, maar zeker ook om klanten aan te trekken. Toch gebruiken veel ondernemers LinkedIn vooral als digitale kaartenbak. Een gemiste kans, vooral als jouw bedrijf business-to-business dienstverlening biedt. Grote kans namelijk dat jouw doelgroep op LinkedIn zit. Bovendien is het op LinkedIn nog steeds heel goed mogelijk om organisch (dus gratis, zonder adverteren) een groot bereik te krijgen. Ook de interactie op LinkedIn is veel groter dan op andere social-mediakanalen.

In deze masterclass geeft Marjolein Hettinga je tips over hoe je op LinkedIn voor een groot organisch bereik zorgt. Je leert hoe je jezelf niet hoeft te ‘verkopen’ via LinkedIn, maar klanten aantrekt. En je krijgt heel veel inspiratie voor wát je dan kan plaatsen.

Marjolein Hettinga is De CommunicatieHelpdesk. Zij helpt ambitieuze ondernemers om zichtbaar te worden en zo meer klanten aan te trekken. Op een manier die bij de ondernemer én bij zijn of haar klanten past.

Open Coffee Bloemenbuurt gaat digitaal. Sluit aan via ZOOM. Aanmelden kan via: lokaal7@dehyacint.nl
Tijd: 9:00 uur. Start Masterclass: 9:15 uur.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Buurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. 

Back to top