Lokale Smaakmakers

This event has ended

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Afgelopen halfjaar was iedere maand één van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gingen we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee? Woensdag 27 maart is de slotavond van deze reeks.

Tijdens de avond kun je niet alleen de Smaakmaker ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van de avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er een gezellige en inspirerende avond van.

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmaker te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met lekkers bij aankomst.

 

2019

Woensdag 27 maart: Jasper Klapwijk & Tom Bullens

Hoe houden we de buurt voor iedereen toegankelijk? Tijdens onze vorige jaarvergadering maakten we kennis met het Japanse idee Michi-Noeki: goed begaanbare routes door de buurt die plekken met elkaar verbinden waar je even kunt uitrusten, van het toilet gebruikmaken of iets drinken. Jasper Klapwijk en Tom Bullens vertellen hoe zij met steun van Fonds 1818 werken aan de aanleg van een Michi-Noeki netwerk in de Bomenbuurt.

Back to top