Kick-off Buurtband Bloemenbuurt

This event has ended

In de Bloemenbuurt wordt een heel bijzondere band gestart waar u onderdeel van uit kunt maken! De Buurtband gaat namelijk bestaan uit bewoners van de Bloemenbuurt en omgeving en bandleden met een licht verstandelijke beperking.

Deze band is een initiatief van stichting VTV (wijzijnvtv.nl) en Fort van de Verbeelding (fortvandeverbeelding.nl). Een orkestleider van FvdV begeleidt de bandleden in het opbouwen van een repertoire. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zelfgebouwde instrumenten. Er wordt 15 keer gerepeteerd om vervolgens te gaan optreden. Dit optreden krijgt extra glans door het toevoegen van een aantal professionele muzikanten.

Op zaterdag 13 november vindt er vanaf 10.00 uur een kick-off plaats in, en bij mooi weer rondom, Wijkcentrum De Hyacint (Anemoonstraat 25). Hier kunt u zich een goed beeld vormen van wat we met de Buurtband gaan doen.

Vanaf zaterdag 20 november starten dan de wekelijkse repetities. Deze vinden plaats van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname is gratis en ervaring met muziek maken is niet vereist.

Bent u nu al enthousiast? Meldt u dan gelijk aan! U kunt natuurlijk ook eerst naar de kick-off komen of ons alvast benaderen voor meer informatie. Voor aanmelding kunt u een mail sturen naar vtvdenhaag@vtvzhn.nl. Meer informatie kunt u krijgen bij Jeroen van Vliet (06-24851820) of Maurice Oosthoek (06-51053912)

Back to top