Ben je op zoek naar leuk vrijwilligerswerk?

This event has ended

Zoek je vrijwilligerswerk of ben je juist op zoek naar vrijwilligers? Kom gezellig kennismaken op dinsdag 27 september in wijkcentrum ’t Lindenkwadrant. Je bent welkom vanaf 17.00 uur en er staan broodjes en een soepje voor je klaar. Rond 17.30 uur begint het programma. Je leert stichtingen en maatschappelijke organisaties uit de wijk kennen en komt te weten welk soort vrijwilligerswerk er in de buurt te doen is.

Wat gaan we doen?

Na een lekker broodje en kop soep vertellen Stella Sluijters van Wijkz en Elles Voorsluijs van PEP je welk vrijwilligerswerk je in Segbroek kunt doen. Buurttuinen onderhouden, een wekelijks gezellig kopje koffie, of deelnemen aan het bestuur van een stichting, er is van alles te doen!

Hulp bij vrijwilligers(werk) vinden?

Wijkz en Den Haag Doet kunnen mensen helpen om leuk vrijwilligerswerk te vinden. PEP is er om organisaties die vrijwilligers zoeken te ondersteunen. Ook daar vertellen we je alles over.

Mix & Match

Daarna kunnen de organisaties die vrijwilligers zoeken en buurtbewoners onder het genot van een hapje en een drankje gezellig met elkaar in gesprek tot ongeveer 20.00 uur. We kijken uit naar je komst!

Wil jij er als (potentiële) vrijwilliger of organisatie bij zijn?

Aanmelden graag via de aanmeldknop. Informatie Elles Voorsluijs e.voorsluijs@pepdenhaag.nl of telefoon wijkcentrum 070 – 2052660

Back to top