Vergunning Buitenspeeldag 2019

Op woensdagmiddag 12 juni is het weer Nationale Buitenspeeldag! Op die dag staat in heel Nederland buitenspelen centraal.  De gemeente Den Haag vindt buitenspelen erg belangrijk en vraagt ook dit jaar aan bewoners om activiteiten te organiseren tijdens de Buitenspeeldag. Als er voor activiteiten een straat moet worden afgesloten, is het verplicht om hiervoor een vergunning aan te vragen. Dit proces wordt volledig begeleid door VÓÓR Welzijn, MOOI en Zebra.

Vergunning aanvragen vóór 31 maart
Stuur een email met een verzoek voor een vergunningsaanvraag aan Bianca Albers, b.albers@xtra.nl. Voeg hierbij meteen een ingevuld veiligheidsplan en een duidelijke plattegrond toe. U kunt uw verzoek voor een vergunning insturen tot en met 31 maart 2019.

Subsidie aanvragen? 
U kunt subsidie aanvragen voor de activiteiten tijdens de Buitenspeeldag. Kijk voor meer informatie op Activiteitensubsidie voor stadsdeel aanvragen.
Vergeet niet de eventuele bijdrage voor dranghekken mee te nemen in uw aanvraag!

Komt u er niet uit?
Heeft u vragen over het formulier, tips voor veiligheid tijdens de activiteiten of hulp nodig bij de organisatie van de Buitenspeeldag?
Neem dan contact op met Bianca Albers b.albers@xtra.nl of (06) 39 43 59 99.

Tips
Moet uw straat worden afgesloten? Vergeet dan niet de buurtbewoners hiervan op de hoogte te stellen, dit voorkomt ergernis en misverstanden! Meer tips en tricks voor het organiseren van een Buitenspeeldag kunt u vinden in de bijlage.

Back to top