Mijn naam is Linda Franken. Samen met mijn partner Rob van Gils woon ik sinds 3 jaar in de Irisstraat. Voordat we in Den Haag kwamen wonen, woonde ik in een gehucht in de omgeving van Breda en Rob op het eiland Goeree-Overflakkee. Voor ons was het dus best een stap in naar ‘de grote stad’ te verhuizen.

De Bloemenbuurt is voor ons de perfecte keuze gebleken. Binnen de kortste keren voelden wij ons thuis in deze prettige buurt. Het heeft alle faciliteiten die je maar wenst, een fijne leefomgeving, met als kers op de taart het strand en de duinen om de hoek, en daar ben ik dus ook veel te vinden.

Beroepsmatig houd ik me bezig met duurzaamheid en met name de verslaglegging daarvan. Veel mensen denken bij duurzaamheid voornamelijk aan milieu en klimaatverandering, maar een groot onderdeel van duurzaamheid is ook het sociale aspect; hoe bouw je als bedrijf een zo goed mogelijke band op met de gemeenschap waarin je opereert? Hoe mooi is het dan dat ik als secretaris onderdeel kan uitmaken van een organisatie als het Wijkberaad, met als streven een prettige leefomgeving voor iedereen. De enige vraag die mij rest: ‘Wie zijn mijn buren, en wat houdt ze bezig?’ In het blad Wijkwijs heb ik al veel gelezen over wat er speelt in onze buurt en de mensen die hier wonen. Ik kijk er naar uit jullie te leren kennen en zelf een actieve bijdrage te leveren.

Back to top