Open Ateliers Duinoord en omgeving: zaterdag en zondag 19 en 20 juni 2021

Het zijn onzekere tijden, maar we hopen en verwachten in juni weer onze ateliers te kunnen openen. Dus bent u geïnteresseerd in kunst en wilt u graag in een ongedwongen sfeer in contact komen met kunstenaars? Kom dan naar de Open Ateliers in de wijken Duinoord, Zeeheldenkwartier  en Regentessekwartier. U bent in het weekend van 19 en 20 juni welkom van 12.00 tot 18.00 uur, en u herkent de locaties aan een raambord met het logo van Open Ateliers Duinoord e.o..

Laat u verrassen door het werk van schilders, tekenaars, etsers, beeldhouwers, fotografen, sieradenmakers, keramisten, textiel- en glaskunstenaars. Bij een groot deel van de kunstenaars kunt u ook in hun atelier zien hoe het werk gemaakt wordt en zo een inkijkje krijgen in het dagelijkse leven van de kunstenaar. U kunt op 27 locaties kunst van 31 kunstenaars bekijken en met de kunstenaars in gesprek gaan over hun werk. En natuurlijk kunt u ook een kunstwerk rechtstreeks van de kunstenaar kopen. 

Wilt u eerst een indruk krijgen van wat er zoal te zien is tijdens het weekend?  Bezoek dan de overzichtstentoonstelling bij Artgallery/Makelaardij Koenders, want hier hangt of staat van elke kunstenaar een werk.  Artgallery Koenders is door zijn centrale ligging ook een prima startpunt voor uw wandeling of fietstocht tijdens het Open Ateliers-weekend. De gallery is te vinden in de 2e Schuytstraat 164/hoek Reinkenstraat, en is beide dagen geopend van 12.00 tot 18.00 uur.

Maar u kunt ook al eerder bij Artgallery Koenders terecht, want de overzichtstentoonstelling is al vanaf woensdag 2 juni op werkdagen te bezoeken en blijft open t/m dinsdag 29 juni. Vanaf 2 juni is ook de brochure met alle informatie over de deelnemers aan de Open Ateliers Duinoord e.o. op te halen bij Artgallery Koenders.

Voor het laatste nieuws kunt u onze website en facebook raadplegen:

www.openateliersduinoord.nl  

www.facebook.com/openateliersduinoord 

Back to top