Lokale Smaakmakers

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Nog tot en met maart 2019 is iedere maand één van hen bij de SBOB (st. Bewonersorganisatie Bomenbuurt) te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan ze met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kan de Bomenbuurt (en de Bloemenbuurt natuurlijk ook) ermee?

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van.

De SBOB verwelkomt je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met koek bij aankomst.

Woensdag 28 november: Walter Dresscher
Meer ruimte, dat willen we allemaal wel. Om te parkeren, om te spelen, om te wonen… Wat kunnen we doen om dat mét elkaar vóór elkaar te krijgen? Architect Walter Dresscher bedenkt samen met bewoners ideeën om de schaarse ruimte in de stad slimmer en gezelliger te gebruiken.

Meer informatie over de Lokale Smaakmakers: www.bomenbuurtonline.nl/lokalesmaakmakers

Back to top