Gezocht: Teamleden Open Coffee Bloemenbuurt

Graag willen wij doorgaan met Open Coffee Bloemenbuurt in 2021. Een unieke activiteit in de Bloemenbuurt voor ondernemers in Segbroek. Al zes jaar organiseren we iedere eerste dinsdag van de maand een netwerkbijeenkomst met interessante onderwerpen. Hiervoor weten we steeds weer gekwalificeerde gastprekers te strikken, die hun kennis, tijd en energie beschikbaar willen stellen voor een presentatie, workshop of masterclass. Zonder dat zij daarvoor kosten rekenen. En de toegang voor deelnemers is gratis. Zo blijft Open Coffee Bloemenbuurt laagdrempelig en voor (startende) ondernemers in de wijk bereikbaar. Inmiddels hebben we een leuk netwerk opgebouwd van een hele diverse groep ondernemers die in wisselende samenstellingen de bijeenkomsten bezoeken.

Voor de continuïteit van Open Coffee Bloemenbuurt zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen denken en doen! Op dit moment bestaat team Open Coffee Bloemenbuurt uit Carmen ter Burg (vrijwilliger) en Saskia de Swart (Bewonersondersteuner). Je ziet het, dat is een smalle basis. Met twee of drie mensen erbij kunnen we van Open Coffee Bloemenbuurt ook in 2021 een succes maken.

Wat doe je als teamlid Open Coffee Bloemenbuurt? Je helpt mee met het opstellen van het jaarprogramma, het regelen van gastsprekers en de PR en communicatie. Dat kost je ongeveer vier tot vijf uur per maand. Het levert je een interessant netwerk aan collega-ondernemers op. En Open Coffee Bloemenbuurt biedt je de kans om je ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Je hebt immers zelf invloed op de thema’s die we aansnijden en gastprekers die we kiezen.

Ook in coronatijd gaat Open Coffee Bloemenbuurt door en zijn we overgeschakeld naar digitale bijeenkomsten via ZOOM.

Heb je interesse om teamlid te worden? Laat het ons weten. Stuur ons een mailtje via: lokaal7@dehyacint.nl

Groet,

Carmen en Saskia
Team Open Coffee Bloemenbuurt

Back to top