Als aspirant bestuurslid van Wijkberaad Bloemenbuurt De Hyacint, wil ik mij graag even kort aan je voorstellen.
Frank Dessens, ik ben 64 jaar, getrouwd met Ema en wij hebben geen kinderen. Wel hebben we een leuke Chihuahua van 12 jaar oud: Daisy.


Als ondernemer ben ik actief in de wereld van de telematica, zeg maar het snijvlak tussen telecommunicatie en informatica. Dit is een breed vakgebied, waarbinnen ik ben gespecialiseerd in mobiliteit en veiligheid. En ondanks mijn leeftijd is het pensioen voorlopig nog niet in zicht. Kort geleden ben ik een nieuwe onderneming gestart; er is dus volop werk aan de winkel!

Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op de golfbaan. En wat ik daar aan talent tekort kom, maak ik goed met enthousiasme! Gelukkig deel ik deze hobby met mijn vrouw; dat scheelt veel discussies over laat thuiskomen!

Van geboorte ben ik een rasechte Scheveninger. Maar in mijn jeugd had ik al veel vrienden in de Bloemenbuurt. Dus na de verkoop van ons huis in De Uithof, was de keuze voor een nieuwe woonomgeving snel gemaakt. Het is de Azaleastraat geworden, een leuke drukke straat in een verder heerlijke wijk!

Toen ik in De Wijkwijs de vacature voor bestuurslid van het wijkberaad zag staan, heb ik niet lang geaarzeld en contact opgenomen. Naast wat algemene taken was het bestuur eigenlijk op zoek naar een trekker voor de werkgroep verkeer & veiligheid, een rol die graag op me heb genomen. De verkeersdynamiek in de wijk is immers intens en behoeft alle aandacht, zéker ook vanuit de bewoners!

Ik hoop een positieve bijdrage aan de activiteiten van het Wijkberaad te kunnen leveren!

Back to top