Bridgeclub de Hyacint zoekt nieuwe leden!

Bridgeclub de Hyacinth is een club voor mensen die het leuk vinden om op iedere vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 16.30 uur gezellig te komen bridgen in het Wijkcentrum de Hyacint, Anemoonstraat 25.

Onze bridgeclub is een zo genaamde vrije bridgeclub, wat betekend dat wij niet aangesloten zijn bij de officiële Nederlandse Bridgebond. Mede hierdoor is onze contributie van  € 30,00 per jaar, bijzonder laag t.o.v. andere bridgeverenigingen.

Bij deze club die ruim 50 jaar geleden is opgericht, is de gezelligheid boven prestatie verheven en daarom nemen wij niet deel aan de landelijke competities.

Ondanks het feit dat wij niet aangesloten zijn bij de Bridgebond, beschikken wij wel over het computerprogramma Bridge-It waarmee aan het eind van de middag met één druk op de knop de resultaten van ieder persoonlijk kunnen afdrukken, dit om toch wat gezonde onderlinge strijd aan te wakkeren. 

Wij spelen in één lijn, voordeel hiervan is dat je regelmatig tegen alle paren van de club speelt. Daarnaast houden wij jaarlijks onze kerst – en paasdrive, waar leuke prijzen te winnen zijn en worden afgesloten met een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Vanaf 2 juli as. hopen wij, indien de Corona maatregelen het toestaan, weer te starten met onze bridge vrijdagmiddagen.

Om 13.00 uur staan onze barvrijwilligers voor u klaar om u, tegen een klein bedrag te voorzien van koffie, thee, bier of frisdrank. Halverwege de middag houden wij een korte pauze. 

Het contributiejaar loopt van 1 januari t.e.m. 31 december. Hebt u interesse, u bent van harte welkom dan kunt u de eerste maand gratis kennismaken met de club en zijn leden, daarna betaalt u na ratio de contributie over dat jaar. Ook tijdens de zomermaanden gaan de bridgemiddagen gewoon door.

Mocht u meer informatie willen, onze voorzitter Margeet Verhoek  

tel: 06-37203634 of penningmeester Wim Meewis tel: 070-3634394 zijn uiteraard bereid uw vragen te beantwoorden.

Back to top