Buurtfeest Goudsbloemlaan
Welkom bij de Bloemenbuurt
Buurtfeest Goudsbloemlaan

Op zaterdag 24 mei 2014 vond het buurtfeest Goudsbloemlaan plaats. Wijkberaad Bloemenbuurt de Hyacint organiseerde dit feest in samenwerking met winkeliersvereniging Goudsbloemlaan. Aanleiding voor het buurtfeest was het gereed komen van de herinrichting van de Goudsbloemlaan.

Het buurtfeest Goudsbloemlaan was druk bezocht, vele wijkbewoners kwamen langs. Aan de aciviteiten voor kinderen zoals de oud-Hollandse spelen, een springkussen of geschinkt worden, werd volop meegedaan. Bij gezellige kraampjes van de winkeliers konden bezoekers iets lekkers proeven. Het muziekpodium werd verzorgd door leerlingen van het Segbroekcollege. Zichzelf begeleidend op gitaar of keyboard lieten deze talenten zich van hun beste kant horen. Wellicht was het spannendste onderdeel van het feest de loterij. Winkeliers van de Goudsbloemlaan hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld, notaris Lentze verzorgde de loterijtrekking.

Dankzij de herinrichting is er op het Goudsbloemlaan een 'pleintje' ontstaan waar ruimte is voor een buurtfeest of andere evenementen.

Bekijk voor een impressie van het buurtfeest de foto's.

Wijkberaad Bloemenbuurt powered by The Online Factory