Welkom bij de Bloemenbuurt

Wijkagenda

Komende gebeurtenissen

Nieuwe afvalbakken Goudsbloemlaan: kom naar de feestelijke opening!

23 februari 2019
meer >>

Lokale Smaakmakers

27 februari 2019
meer >>

Open Coffee Bloemenbuurt

5 maart 2019
meer >>

Provinciale Staten verkiezingen

20 maart 2019
meer >>

Concert in de Bergkerk

6 april 2019
meer >>

Home
24-04-2018 - Wijkberaad Bloemenbuurt De Hyacint

De Stadsspelen Den Haag zijn weer begonnen. Kom samen met vrienden, familie of buren sporten en bewegen! In alle stadsdelen organiseren sportorganisaties en verenigingen in mei en juni leuke sportieve activiteiten en evenementen. Iedereen kan gratis meedoen. Op 16 en 17 juni is de afsluiting bij de Sportcampus Zuiderpark.

 

Doe mee met sporten die je al kent of probeer eens een nieuwe sport. Je kunt kiezen uit veel verschillende activiteiten. Zoals voetbal, hockey, judo, tennis, boksen, BMX-fietsen, (rolstoel)basketbal of dans. Iedereen kan meedoen: jong en oud, sporters en niet-sporters, mensen met en zonder beperking. Samen sporten en van sport genieten staat centraal.

Bij sporten hoort ook een gezonde levensstijl. Je kunt testen hoe fit je bent en je eigen drankje maken op de smoothiefiets! En heb je een leuke sport ontdekt en wil je hiermee verder? Kijk dan op www.heeldenhaagsport.nl voor alle adressen, acties en aanbiedingen van Haagse sportaanbieders.

Voor Hagenaars die niet of weinig aan sport doen zijn er ook laagdrempelige activiteiten in de wijken. Bijvoorbeeld voor volwassenen met overgewicht, ouderen en mensen met een beperking. Ook kunnen Hagenaars een fittest laten afnemen bij een aantal organisaties. Buurtcoaches adviseren over de mogelijkheden om te sporten en te bewegen in de buurt.

De Stadsspelen worden op 16 en 17 juni afgesloten met een groot sportief feest in en rondom Sportcampus Zuiderpark. Er is een bomvol programma voor jong en oud, sportief of juist niet. Er zijn sportclinics en  sportdemonstraties. Maar ook op cultureel, culinair en muzikaal gebied is er van alles te beleven. Je kunt actief meesporten of gewoon gezellig kijken. Iedereen is welkom!

In elk stadsdeel een evenement:

Haagse Hout: 2 mei (Mariahoeve bij VV Haagse Hout)

Escamp: 3 mei (Bouwlust bij Cruyff Court Pachtersdreef)

Laak: 9 mei (Laakkwartier bij Playground Laakveld, ingang Capadosestraat)

Centrum: 10 mei (Huijgenspark/Oranjeplein, tijdens Festival de Doorloop)

Scheveningen: 21 mei (achter het Beachstadium, Open dagen aan zee)

Loosduinen: 2 juni (Houtwijk, Bokkefortpark)

Segbroek: 9 juni (Bloemenbuurt, Stokroosveld)

Leidschenveen-Ypenburg: 10 juni (Ypenburg, Böttgerwater, tijdens het Waterfestijn)

Meer informatie? www.stadsspelendenhaag.nl en deel onze berichten op https://www.facebook.com/stadsspelendenhaag/  (elk stadsdeel heeft een eigen evenementenpagina), https://www.instagram.com/stadsspelendh/  en https://twitter.com/StadsspelenDH

Wijkberaad Bloemenbuurt powered by The Online Factory