Welkom bij de Bloemenbuurt

Wijkagenda

Komende gebeurtenissen

Nieuwe afvalbakken Goudsbloemlaan: kom naar de feestelijke opening!

23 februari 2019
meer >>

Lokale Smaakmakers

27 februari 2019
meer >>

Open Coffee Bloemenbuurt

5 maart 2019
meer >>

Provinciale Staten verkiezingen

20 maart 2019
meer >>

Concert in de Bergkerk

6 april 2019
meer >>

Home

Lokale Smaakmakers

27 - 02 - 2019 om 19:30 uur

Wat zou jij doen met een leegstaand winkelpand, of straks met het oude Rode-Kruisziekenhuis? Ondernemer Ido Pot bedacht hoe het anders kon met een oude kinderboerderij aan het rand van de stad. Zo ontstond Pluk, dat inmiddels is uitgegroeid tot een oase van rust, met groenten uit eigen tuin en heerlijke koffie met zelfgebakken taart. Plus: een werk- en ontmoetingsplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Kom je mee op avontuur? Met zes Lokale Smaakmakers. Mensen die de wijk waarin ze wonen of werken op hun eigen manier mooier, plezieriger, gezelliger en veiliger hebben gemaakt. Na vier Lokale Smaakmakers zijn nog twee van hen bij ons te gast. Onder begeleiding van kunstenaar Bruno van den Elshout gaan we met hen op onderzoek uit: Waar begonnen ze, wat kwamen ze tegen en hoe is het hen gelukt om hun plannen in de praktijk te brengen? En wat kunnen wij daar in onze eigen buurt mee? 

Tijdens de avonden kun je niet alleen de Smaakmakers ontmoeten, maar ook nog eens je buren beter leren kennen. Aan het begin van iedere avond staat er heerlijke thee of koffie met iets lekkers voor je klaar en we maken er stuk voor stuk gezellige en inspirerende avonden van. 

We verwelkomen je graag om de Lokale Smaakmakers te ontmoeten bij Anne & Max, Fahrenheitstraat 472, op iedere laatste woensdag van de maand. Inloop: 19u30, aanvang 20u00, afronding 21u30. Bijdrage per avond: € 3.00, inclusief koffie of thee met lekkers bij aankomst.

Wijkberaad Bloemenbuurt powered by The Online Factory