Welkom bij de Bloemenbuurt

Wijkagenda

Komende gebeurtenissen

Nieuwe afvalbakken Goudsbloemlaan: kom naar de feestelijke opening!

23 februari 2019
meer >>

Lokale Smaakmakers

27 februari 2019
meer >>

Open Coffee Bloemenbuurt

5 maart 2019
meer >>

Provinciale Staten verkiezingen

20 maart 2019
meer >>

Concert in de Bergkerk

6 april 2019
meer >>

Home

Open Coffee Bloemenbuurt

04 - 12 - 2018 om 09:00 uur

Wat kan ik met webinars?
Sommige ondernemers overwegen naast de inzet van sociale media, vloggen, bloggen, ook hun kennis te delen via een webinar. Wat zijn de mogelijkheden? Waar begin je? Voor de ondernemers die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van software waarmee je met meerdere mensen tegelijk informatie kan delen, geeft Karen van Dalsem van Dekkers & BLIK een presentatie over webinars, tijdens Open Coffee Bloemenbuurt op dinsdag 4 december. Karen laat een breed scala aan mogelijkheden zien, waarbij ze aangeeft welke oplossing het meest geschikt is voor jouw doel. Of het doel van je opdrachtgever.

Karen van Dalsem is communicatieadviseur en organiseert Dynamische Webinars voor moeilijk bereikbare groepen waarbij leren en kennisdelen het doel is. Open Coffee Bloemenbuurt vindt plaats in Lokaal 7, Anemoonstraat 25 op dinsdag 4 december van 9:00 tot 11:00 uur, de presentatie start om 9:15 uur.


Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Bloemenbuurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je van harte welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

 
Wijkberaad Bloemenbuurt powered by The Online Factory