Welkom bij de Bloemenbuurt

Wijkagenda

Komende gebeurtenissen

Uitnodiging Culturele avond 21 november

21 november 2018
meer >>

In gesprek met Segbroek

21 november 2018
meer >>

Heel Segbroek werkt samen

27 november 2018
meer >>

Open Coffee Bloemenbuurt

4 december 2018
meer >>

Spreekuur met Robert van Asten in Segbroek

19 december 2018
meer >>

Home

Open Coffee Bloemenbuurt

05 - 06 - 2018 om 09:00 uur

Balans tussen werk en privé

Paulien Peltzer neemt ons op 5 juni a.s. tijdens Open Coffee Bloemenbuurt mee in het balanceren tussen werk en privé. In de meer dan 20 jaren dat zij werkzaam is als coach (individueel of team) en trainer (binnen organisaties) ontmoette zij vele balancerende mensen. Zij ondersteunde hen bij het hervinden van het evenwicht. Zelf, al 10 jaar werkzaam als zzp’er, heeft ze ook ondervonden hoe lastig het kan zijn om die balans te behouden. Maar vooral ook wat je kunt doen om je energie juist te managen.

Op 5 juni deelt zij haar kennis met ons. Vanuit haar eigen ervaringen en vanuit haar professie. Aan het eind van onze bijeenkomst hebben wij zelf de balans opgemaakt en weten wij wat ons te doen staat.

Open Coffee Bloemenbuurt is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende Bloemenbuurtbewoners, met iedere maand een ander thema. Aanmelden is niet nodig, deelname is vrijblijvend en ook als je niet in de Bloemenbuurt woont of werkt ben je welkom. De locatie is Lokaal 7, Anemoonstraat 25 in Den Haag.

 
Wijkberaad Bloemenbuurt powered by The Online Factory